permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 22 June 2011

Bakal penjaga tulang rusukku

salam..

wah tajuk entri sedikit skema..haha.
berani update blog sebab boss tadek..g singapore.yay!
ok2.entri ini ditujukan khas untuk bakal tunang..

kisahnye bermula apabila seorang gadis mendaftar masuk ke kelas 6f36 di Kolej Matrikulasi Pahang sebagai pelajar second intake..(hooiii penat la tulis skema2)
 

ye dipendekkan cerita incik Lah tertarik tgk sy waktu hari 1st masuk kelas kt matrik.tapiii oleh kerana incik Lah ni sangat2 la pemalu..kami x bertegur sampai la lebih kurang sebulan sebelum habeh matrik
 


kami pegi class trip di Teluk Cempedak.dan waktu makan2 tu sy yg gedik ini teLah terlalu rajen menuangkan sup dalam pinggan die..n u know what, itu la benda pertama yang membuatkan kami bercakap.
 

balik dari class trip sy dapat 1 message yang membuatkan mata yang mengantuk jadi segar.orang yang paling senyap kat kelas send me a message just untuk tanya khabar..i can smell sumtin here..haha
 

dan seterusnya hubungan itu berlarutan dengan message di enset dan kami declare sebagai couple pada 21 Mac 2006.pasangan yang mempunyai sikap yang sgt2 berbeza..die yang sgt pendiam dan sy yg sgt riuh..
 

sehingga ke saat ini hubungan kami sudah berusia 5tahun 3bulan.
tipu kalau sy kata hubungan sy sangat bahagia tanpa masalah.kami dah melalui macam2 rintangan, macam2 masaLah..tapi kalau dah jodoh buat la macam mana sekali pun..die tetap pilihan sy.dalam masa 3bulan lagi kami akan diikat dengan ikatan pertunangan dan 4bulan kemudian die akan sah sebagai penjaga tulang rusuk saya..insyallah

5 tahun berlalu..dari communicate gune handphone dan ke smartphone..
dari jalan kaki, nek bas, moto dan kemudian kereta..
berhujan sme2, brpanas sme2, letih sme2..dan ini yg mmbuatkan sy sygkan die..
satu yg boleh sy describe tentang bakal tunang sy ini..die x penah membuatkan sy susah atau dalam erti kata laen..die x kan biar sy tanggung kesusahan..

hmm thanx syg coz byk sgt2 bersabar..lebiu.

menyemai cinta disini :)
 

semoga hubungan ini berkekalan hingga ke akhir hayat..aminn

daaa

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets