permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 22 June 2011

Perihal tudung tunang



salam..

haish baru nak tunang da macam-macam kena prepare ek.hmm untuk baju da settle, tudung pun cik na bagitau die sediakan tapi anak tudung ngan brooch kena pakai sendiri punye.persoalannye skang anak tudung bagaimanakah yang selalu orang pakai ngan tudung chiffon (adehh failed la bahasa).

dari semalam lagi asek menggugel gamba2 tunang and kawen orang sebab nak tengok kena pakai anak tudung cane..hmm2 dilema


ini sgt cantek tapiii..muka sy yang comel bulat ini xseswai la pakai tudung awning..
mesti ade yang komen "ehh bahagia eh skang, muke makin tembam"..chis2 down tros..~

ok next
ye..yang ni sgt2 suke.for ur info sy memang pakai inner sebegini sehari-harian..da terbese.but then kena la tambah beads2 cantek2 camni..mane nak cari?


dan yg ini juga suka..sangat cantek.dan yang paling penting da dapat tutorial cane nak wat tudung ni..thanx cik lijah..ngeh3

ok skang ade 2 pilihan..mari kte lihat sape yang kena..haha

daa

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets