permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 27 July 2011

alang's e-day

salam..huish lama sangat dah rasa tak update blog..bizi? agak la..sebab projek MCAD kena settle sebelum jumaat ni..
bizi tapi still bole update blog arini sebab keje da siap..yay!

ok2..sabtu lepas alang bertunang..untuk pengetahuan alang ni abang nur no 3..die ni kembar..dan kembar die da kawen jun tahun lepas.da ada baby..baru la abangnye plak menyusul
nak cite cket ape yang terjadi sehari sebelum dan masa hari bertunang

sy gerak dari shah alam lepas habes keje teros shoot ke rawang..nape rawang? sebabnye abang no 2 dah bawak encik pentunang dari putrajaya..haruslah x muat vios tersebot kerana abang saya membawa isteri berserta 2 orang anak yg comel..huhu.so sy kena la bawak abang yg nk bertunang ni..
selepas memenuhkan perot, bawak ammar men kt playland smpai peluh2 bergerak la kami 2 buah kereta menuju pulang ke taiping..sy x perlu bawak kereta..sronot..hanya bersembang macam2 ngan alang selama 2jam setengah..

sampai2 jek mak da bagi arahan.."hah settlekan barang hantaran tuh..x hias pape lagi"..erk..tergamam..
okey2..teroslah dengan baju kerja memotong2 bunga dan riben..siap jugak sume hantaran pada pukul 1 pagi..dengan bantuan ammar tembam..haha


Ammar yang keletihan :)

the hantarans

pagi besoknye mak wat kenduri doa selamat..sy x tolong sebab dapur kecik (alasan..haha)..
pukul 12.30 kami gerak dari rumah menuju ke rumah bakal kakak ipar..xde la jauh rumahnye..15 minet jek..ngeh2
prung prang prung prang..sarung cincin, peluk2, posing2 cket, kenyangkan perot..kami pun pulang ke rumah..
letih tapi seronot..hehe..balik2 umah kena settlekan pinggan mangkuk..uhuk..habes glamer duk kt dapur.
dan petang tu sembang2 pasal tunang sy plak bulan 9 ni..huu tbe2 nebes

p/s : 1 month 1 week until our engagement day..huaaaa..xlme da..

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets