permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 9 July 2011

DIM kotak doorgift

salam..

semalam sy da berjaya siapkan 2 kotak untuk doorgift (2 kotak baru..tu pun nk kecoh)..haha..dan temanya harus merah puteh (mcm iklan..kicapnya harus adabi..haha)
ye br dua..hmm2..remeh jgk nk wat kotak ni..walaupun template kotak missyanz da ade..huhu


Mula2 print template..
pastu lipat ikot line
da jadi kotak kena hias plak..

ehh mcm cket je stepnye..nape rase remeh..hahaha..(dasar pemalas)
bz sangat2 la sebulan ni..minggu ni hantar claim warranty baby bluffy, minggu depan exam PTD plak, minggu satu lagi alang brtunang dan minggu lepas tu dah start puasa..huu..lepas sebulan puasa raya..dan..time tu my engagement day..aduhhhh..gawat neh..xpe2..insyallah sempat kot untuk siapkan 100 kotak dlm mse 2 bulan ni..

alaaaa..gelabah da cket..hmm2..(sambil sms encik Lah mintak tolong potongkan template..haha)

dats all 4 today.

daa

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets