permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 16 August 2011

DIM invitation card

salam..

hai lama tak update blog..sebabnye x de benda la nak cite
weekend ritu balik Taiping..berbuka dan bersahur dengan family..seronot sangat..ngeh

ok2 berbalik pada tajuk entri..sy ada wat invitation card untuk engagement ni..bile pikir2 balik macam tak perlu kan..sy wat ni pun atas permintaan kakak.die kate senang nak ajak kawan2 opis die nanti..ehh macam die plak yang bertunang..huhu

so sy pun google tengok ada tak orang wat invitation card untuk engagement..ehh2 ramai la yang wat.maknanya xde la nampak over sangat kan

design card guna picasa je pastu paste je word and print kat kertas A4 tebal..satu A4 dapat 3 keping card
pastu tampal kertas warna merah kat belakang kad..(nak ikot tema gak tu..hehe)
sy letak kat kad tu majlis tahlil dan kenduri kesyukuran..malu nak letak majlis pertunangan..hehe..ni idea dari sorang b2b tapi dah x ingat la sape..xleh nak kasi link..huhu.

last skali mesti nak tunjuk gamba kan..ha inilah dia kad undangan ke majlis pertunangan saya :)


daa

p/s - DIM in progress..pomander ball bunga tisu, pomander ball kusudama flower, decorate balang kuih, decorate peti harta karun choclate.ehh banyak lagi..matikk la.sempat ke ni? hmm2

1 comment:

  1. Hi, Congrats on your coming wedding!

    Have anything special for your special first night?

    here at LINGERIE CABIN we have variety of gorgeous lingerie that are going to make your first night an unforgetable moments. come and visit us!

    Click Here: Lingerie Cabin

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets