permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 8 August 2011

Inner syria untuk tunang

salam

dalam post ni sy ade cerita pasal kekeliruan nak pakai tudung ape untuk tunang kan..dan beberapa hari lepas tu sy dah contact nani tuan punye blog ini sebab sukerrrr sangat tengok inner yang die pakai time reception die.

ohh sukerr sangat

mula-mula tu ingat nak tanya die tempah kat mane, but then die post kat blog yang boleh tempah inner tu ngan die..yay..!! ape lagi laju2 email die.
tak sampai seminggu lepas tu die kata inner da siap..cepat kan..n harga sangat2 berpatutan..24 ringget jek..huhu

puteh merah jugakk..ngeh

suke jugak sebab inner ni x melekat kat dahi (padahal kalo melekat pon tetas je benang kat belakang bleh dah jadi muncung..hehe)..yang ni tayah tetas pon da jadi muncung..i loike..

timekaseh yek nani..next tyme mau order lagik

daa

p/s - berpikir2 mau order untuk konvo plak..ngeh3.tp cm awal lagik..rilek dulu :)

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets