permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 13 September 2011

kesah si darah manes - cincin dan accident

salam..

hai everibodi..hoho..tajuk entri agak sadis..ye sangat sadis ye anda semua..hmm
kejadian berlaku hari sabtu yang lepas. sy dan incik tunang pegi beraya kat rumah abg di putrajaya..balik dari putrajaya terus la pegi mencari ring guard untuk cincin tunang yang longgar ni.cari punye cari sampai la ke habib di plaza shah alam..jumpe, beli dan terus dipasangkan.

suda dipasangkan..skrg ia terletak kemas dijari..hehe

odw balik dari plaza shah alam kitorang naek federal highway sebab nak mengelak banyak traffic lite.

hmm tbe2 bammmm!! kuat sangat bunyi..terkejot..terkedu..kete dah ketepi, sikit lagi nak langgar divider.nasib baik incik tunang yang drive.die pegang stereng kuat la nak dbandingkan dengan sy.kalo sy yang bawak xtau la kemana peginye.

turun2 tengok..nah...habes pintu depan sebelah driver..check2 pintu blakang pon trime akibat yg sme juga..allahuakbar..nak menangis tengok cik gen2 diperlakukan sebegitu..huhu.emo sikit sebab kete ni banyak berjasa.haha

ohh habessss...!!~

incik tunang yg x banyak cakap pon bleh kua kete dengan marah2..ohh 1st time tengok die sangat hangen..bincang2 dan driver lori tu kasi ic die untuk kitorang amek gamba..no plat lori dan kitorang tros ke IPD shah alam untuk wat report..hmmm.

betol kata orang, lepas brtunang ni darah manis.kalo nak taw incik tunang ni sorang yg sangat2 brhati2 time drive..tapi kena jugak langgar.da ditakdirkan kitorang accident sabtu lepas tapi alhamdulillah kami x cedera.syukur ya allah.

harini datang keje ezryn hulur gift yg die dapat masa g exhibition kat klcc last week.. suka sangat.mcm sesuai nak wat sebagai doorgift kawen.isinya epal dan anggur hijau.ngeh :)

sangat comel (^^)v

dats all utk kali ni..progress untuk kawen maseh zero..hoho
daaa

2 comments:

  1. Alhamdulillah...seb baek x jd pape kn

    ReplyDelete
  2. hmm2..ye..seb baek xde kete rapat2.kne lbeh brhati2 :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets