permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 28 September 2011

tiga..tiga..dan tiga..

salam..
hai semua..
ape yang tiga..tiga..tiga ni..hehe
tengok kat menghitung hari tu. kami dah bertunang 3weeks n 3days..3months, 3weeks n 3 days until our big day..hoho.
 
hasil blogwalking hari ni banyak yang cerita pasal perkahwinan norman hakim dan memey.banyak juga yang mencerca..xde plak bace yang memuji..ekeke.naseb kamu la memey.bagi sy..die ni sebenarnye cantik tapi sebab cerita2 buruk die wat orang nampak die seburuk cerita2 tu.(ehh banyak plak words buruk..haha).kesian gak kat die.hmm.kesian sebab banyak yang menyumpah..sy pun tak suke dengan memey ni tapi siapa kita nak hukum die.abby pon doakan kebahagian diorang..so sy pun nak doakan jugak semoga diorang bahagia hingga ke syurga..aminn
 
ok next..meh nak cite ape yang jadi wiken ritu.dalam post ni sy ade cakap nak pegi pameran pengantin kat Ampang point..beria2 nih..siap cancel nak balik kampung minggu lepas..beria2 jugak ajak incik tunang, meracuni pikiran incik tunang dengan kunon2 best woooo kalo dapat g pameran pengantin ni..hahaha.. tapi...
 
kami hampa.aduhainye pon..tempat tu kecik.pastu bersesak2..hmm (ke ni anggapan sy sorang je..sebab x penah lagi pegi pameran pengantin kannn).
ape je yang kitorang dapat..dapat banyakkkk brochure (yang hanya dibelek setelah berada dalam kereta..haha).singgah kejap2 tengok design baju, incik tunang dah tunjuk muka boring-hint nak ajak balik.dan sy pun rase xde pe yang menarik.
keluar je dari ampang point tunang tanya "nak g nilai tak?"..hmm macam best..marilahh..boleh survey doorgift skali.
 
kitorang sampai di nilai dekat pukul 5..gara2 terperangkap dalam jem kat federal..ampang ke nilai amek masa 5 jam.aduhh..
sampai2 je terus g lunch (lunch mende kul 5)..da mengenyangkan perut barulah kami start berjalan2.masuk kedai sini..masuk kedai sana..tapi semuanya nampak lebih mahal dari harga kat semua house.isk..nape ramai yang cakap barang kat nilai ni murah..hmm jadinye hari sabtu tu tak dimanfaatkan dengan baik..hasil buruan=0
 
the next day sy decide nak jalan2 kat shah alam je.no more KL..dan sy cakap kat incik tunang nak cari baju dan prop untuk pre wed.dan dia seperti biasa hanya mengikut je.hasil buruan - kebaya putih dan love shape pillow..saya soooka..

 
dua hari dengan incik tunang bukanlah langsung tak bincang pape hal kawen.incik tunang bagi idea untuk kurangkan perbelanjaan kahwin..die suruh DIY : 
Invitation Card - mampukah? saya bukan sekreatif yang awk sangkakan..adehh..cabaran neh 

Bunga Pahar - ye..memang dah plan nak DIM bunga pahar bunga tisu (erkk belasah jek la)


Doorgift - hmm ini masih dalam perancangan sebab tataw lagi nak buat ape..haha
 
Guest Book - yang ni yakin sikit boleh DIM
 
Button Badge - erkk abe weh, hok ni pom kena DIM ke..*pingsan*

sekian bebelan untuk hari ni..
daa

p/s - tinggi menggunung betol harapan incik tunang ni..bila tengok tepi tuh..isk sempat ke ni..hmm (-_-)"

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets