permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 20 September 2011

wedding progress

salam..

cehh tajuk entri tu menunjukkan macam banyak je progressnye..padahal 1 je punnnn..haha
apekah progress yang satu itu?heh..kain untuk baju nikah telah selamat dihantar untuk dijahit..

dimana? Butik Najib di Plaza Alam Sentral
 
kenapa butik ini? Najib tu pakcik incik tunang (jalan terbaik mengurangkan kos..huahuahua..)

fesyennya? beaded lace + satin + chiffon =  kurung moden + lengan kecik wif button (tak reti nak describe) + kain flowy..

simple jek..mungkin cmni kot hasilnya nanti..



hmm sejak-sejak incik gen2 duk dalam ospital..keExcitedan kami berdua untuk preparation kawen semakin berkurang.incik tunang asek ke hulu ke hilir menguruskan kes kereta tu.accident kecik pon amek mse yang lame..adehh

ohh ya..rancangan nak balik ke pekan + 1st pre wed pun terpaksa dibatalkan. beliau risau untuk balik menaiki baby FLuffyku..takot sangkot di karak katanya..keji tau..*orang balik tepen (read as taiping) rilek je merentas bukit tinggi..huhh!!*

lebih memilukan bila warna tema kawen kitorang dirampas oleh abang..ohhh sadis skali (over sangat dak ni..).haha.maseh memikirkan warna tercantik untuk kami dihari bahagia nanti..ngeh!

progress kawen baru 2% je kot..tengok sikit bape banyak masa lagi ade..4 month lagi..rilek laaa..(cuba menenangkan diri sendri..hmmm2)

dis weekend suda ada agenda tersendiri.mahu menyerang pameran pengantin di ampang point.semoga disuluhkan jalan untuk kami buat persiapan..hohoi..

p/s : dalam ketiadaan progress kerja kawen ini..saya masih memikirkan sesuatu untuk di DIM..pisss (^^)v

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets