permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 12 October 2011

aktiviti hujung minggu

salam.hai semua..

hujung minggu yang lepas sy dan incik tunang balik taiping dengan tujuan menyetlekan (men-settle-kan) separuh daripada kerja kahwin kami.
keluar je exit changkat jering terus ke sazlees bridal..tujuannya satu je..nk dapatkan quotation untuk segala2nya.kemudian ke takteh bridal dan rose de ayu dengan tujuan yang sama.survey2 sampai dekat pukul dua dan pulang ke rumah dengan perut yang bernyayi riang.sampai2 lauk dah terhidang, tak sempat lagi nak crita kat big boss a.k.a mak pasal semua quatation.

bila dah kenyang settle basuh pinggan semua barulah bukak mulut cerita tentang semuanya.bincang punya bincang,kami setuju nak amek pakej pelamin, solekan, catering dan hiasan dewan dari sazlees dan baju,
accessories dan videographer dari takteh.hasilnya over the budget..hahahahaha.perlu bekerja dengan lebih kuat untuk merealisasikan majlis impian :(

ahad pula ke sesi fotografi pre wedding..sy sangkakan incik Lah ni pemalu didepan kamera tapi sangkaan tu rupanya meleset.die sangat cheeky didepan kamera sampaikan yazman suruh incik tunang menyakat nur suruh senyum luas2..owh tunangku..kamu mampu buat saya tersenyum..

dan hujung fotografi yazman hulur cd gambar bertunang sebulan yang lalu.dan ini antara gambar2nya.

masa bersiap dan henna :)

antara hantaran dari incik tunang

sireh junjung dan quran dari nur

the chinchins

my happy family..:)

alhamdulillah separuh dari kerja kahwin dpt disettlekan dan sekarang hanya tinggal
-print kad kahwin, tq tag, signange
-guest book deco
-tempah buttonaires, photo canvas n bunting
-doorgift
-DIM bunga pahar

ehh macam banyak je lagi..huaaa..lbeh kurang 100 days left..owh..!!~

daa

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets