permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 26 October 2011

double line convocation & malacca vacation


salam..hai readers
harini nak cerita pasal konvo + percutian di melaka..hehe
sy dan incik tunang pegi ke Melaka hari jumaat pagi..dua2 amek AL..negh3..cian incik tunang, hbeh cuti sebab sy
sampai utem dalam kul 8.05..terus ajak incik tunang join raptai skali.haha suke suki je.habes je raptai gegas2 g amek gamba kad alumni, bayar yuran konvo n amek jubah..settle sume sebelum solat jumaat..alhamdulillah..lega

alumni card - err..terReveal name betol plaks..ekeke

pas je jalan2 kat pesta konvo..tempah gambar studio terus ktorang mencari jalan nak ke Royal Puteri Beach Resort..setahun setengah masa wat master kat melaka dulu tak cukup untuk ingat sume jalan..aduhainye pon..problemo betol.seb bek incik tunang ni memang pakar bab2 mencari jalan.sampai gak kat resort tu dan seterusnya cari balik jalan nak ke utem sebab risau besok terlewat nak g konvo sebab start kul 7.30..huhu

besoknya alhamdulillah sampai dewan besar tepat2 kul 7.30..siap2 pakai jubah sume terus ke khemah student..kena marah okeh..!! benci..ingat org budak2 ke hah! bile tengok kat jubah ade 2 line baru nak ckp elok2..baling ngan kasut kang baru taw.

Master in Computer Science (Software Engineering and Intelligence)

majlis konvo settle dalam kul 12..kua2 terus cari member2 head banging, tangkap2 gamba, baling mortar board..terus g kat family..sesi bergambar ngan family+incik tunang..sukaa!

mak dan abah - gambar studio x siap lagi..huhu

inilah pemberi semangat paling kuat untuk sambung master..sayang mak :)


ini juga pemberi semangat.sejak matrik, dgree sampai la ke master..sy syg awk incik tunang

settle..alhamdulillah

habes je konvo terus balik resort..rehat..tido..then ptg tu dalam kul 6, ktorang klua g bndar melaka..sronot sangatsss.naek beca pusing melaka dengan harga rm20 satu beca..berbaloi2..pastu nek cruise plak..rm10 sorang..juga berbaloi.

loving couple naek beca :)

loving couple nek cruise :P

hari ahad plak..pulang jubah..amek gamba..transkrip, teros gerak ke putrajaya.seharian tu cuma berehat jek.

isnin harus AL lagi sebab mak ade..hehe.jalan2 plak kat jln tar n semua house.mencari barang2 majlis alang dan baju family..penatssss sangat

itu saja cerita cuti selama 4 ari..happy sangat walaupun badan letih
 
daa..

2 comments:

  1. tahniah dear for your graduation. hehe. :)

    ReplyDelete
  2. ohh tq author crite nenek misteri..nak part 20..hahaha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets