permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 15 October 2011

teruja mendesign

salam..hai readers (walopon 2 org je yg bace kira readers la kan..haha)
 
as mentioned above..urghhh tgh gila mendesign..balik keje, mandi terus bukak laptop, click kat adobe illustator..hohoi.
bila software engineer tukar profesyen menjadi designer..ini lah jadinya

invitation card

tq tag

button badge design

signage

guest book
* maaf gamba kabur sebab snap atas screen laptop

tengok..~ sume benda pun nak design sendiri..hahaha..(walopon..ada kata2 nista kata x cantek ponnnn)..hoiii kesah plak la sy awak kate ini huduh.sape nak kawen? saya atau awk yg mngata?
*jeles le tew tak reti guna illustrator..weekkk!!* -- emosi tak tentu hala..haha

ok2..nak tujuk satu lagi benda yg nur DIM..apekah?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ini... :)

bunga pahar bunga tisu..

adek2 housemate kate comel..hahaha. perlu memulakan segalanya dari sekarang jika tidak mahu mendengar bebelan lady boss di taiping nun..huu~..semangat!!

4 comments:

  1. hye b2b... semoga berjalan lancar segalanya ya. sara linked kamu di bawah gorgeous BBF. thanx sb sudi drop by my blog utk baca kisah misteri itu.. XOXO~!!!

    ReplyDelete
  2. ye thanx sara.sme2..
    suka sangat baca cerita tu..bila la nak hbes ni.hari2 bukak blog cari cte nenek tu dulu..huhu

    ReplyDelete
  3. You,
    Best la u pandai design . Macam I minat, tapi kena belajar sendiri and amik google. edit2 sedikit2 .
    btw . I dah follow you . follow me back ea . :D

    http://ceritabakalpengantin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. heh..biasa2 je..amek dr google jugak..
    ok da follow n i dah link u under meh baca cerita kawen mereka :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets