permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 12 November 2011

da kurus? erk...!!


salam
hai readers..

sape fobia dengan perkataan kurus? saya2..!! fobia sebab selalunya antara dialog2 yang sy selalu dengar relate dengan kurus ialah:

mak : bila nak kurus ni..asek makan jek
kakak : kalo kurus sikit lagi kan cantik..
kakak ipar : ni bakal pengantin ni tak kurus-kurus lagi..

haiyak.wachaa..down tahu!! sume cakap pasal kurus-kurus-kurus..err



tapi kan..tapi kan..ada satu dialog yang wat sy suka dengan perkataan kurus..
"aznor makan ape ni..da makin kurus umi tengok"
yay..!! akhirnya. (lompat bintang cket~)
ini bakal MIL yang cakap..weehuu (err tapi bila masa plak umi tengok aznor kuruih ni..dalam gambaq ka?)-->haha kalo dalam gamba jangan caye sgt..cemera trick je tu.

tapi..tapi..tapi..ada gak la rasa da kurus sikit..ekeke.prasan.
bile je dengar umi kate kurus terus laju2 bukak fb..nape bukak fb? sebab my FMIL ni selalu tengok my pic kat fb.(mengikut cerita incik tunang).
tengok sikit gamba terbaru..
hmm hah gamba time konvo..haruslah nampak gomok..pakai jubah kot.
search lagik..dan lagik..ni kot nampak perbezaannya..huahuahua..gelak dulu

isk..gomoknya time ni..haha..pp bagai dipam2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

dan ini mase tunang ritu..beza tak? beza tak? bek cakap beza (sambil letak pisau kat leher..haha)
kalo nak kongsi ape yang sy makan aci tak? walopon x nampak banyak ngat bezanya..hahaha

sy makan ini

Herbalife
bagi siapa yang suka minum soya..shake ni rasa best tapi bagi yang x minum soya dan produk2 tenusu mesti rasa macam nak uwekk  (*_*")..

dan bagi menyorokkan lemak2 berlebihan tu pastinya sy pakai benda yang sangat famous dikalangan b2b..
SPANX in power line super higher power
maseh meneruskan diet ini untuk kelihatan cantik di hari perkahwinan..insyallah

3 comments:

  1. bestnye nur dah kurus.ketara sungguh dlm gambo.nak jugak!!! saya pun beli spanx dengan kerry.tp akhir bulan baru bayar kat dia.tunggu gaji.hihi

    ReplyDelete
  2. nora : spanx yang nur beli tu rm165..heh

    zimie : yay..!! ada yg nmpak perbezaan..haha..beli2 spanx..x rugi.berbaloi2 :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets