permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 22 November 2011

"Kena pegi kenuri orang..nanti orang tak datang kenuri kita"


salam..
dengan alasan diatas sy dan incik tunang menghadiri 2 majlis untuk 2 ari berturut-turut.untuk pengetahuan semua kami berdua jarang pegi kenuri kawen.si dia dengan alasan MALU dan sy dengan alasan MALAS.haha.tapi wiken ritu memaksa diri jugak untuk pegi

hari sabtu kami ke Rasa.majlis menyambut menantu kawan sy, kiranya kami makan kenuri dirumah mertua kawan sy.makanan sangat sedap ye.ala kampung..dan pengantin juga sangat santekk

amek gamba dari jauh je..incik tunang dh panas.

hari ahad pula ke Kuang.majlis menyambut menantu kawan incik Lah..sy malu sebab ramai sangats kawan incik tunang.cket2 tepuk bahu,cket2 angkat tgn..hohoi
 
nak balik dr kuang tu ade sikit situasi cemas.haha
incik tunang pilih jalan nk ke rawang yg x penah kami lalu.perghh naek bukit turun bukit dah macam kat cameron.jalan kecik, brlopak2. scary okeh! incik tunang x habes2 marah diri sendiri.nyesal ikot jln tu + habes kotor kete baru basoh..lalala~
ape yg sy wat bila incik tunang bebel2

2 bulan jek lagi..kne gnekan masa sebaiknya..hohoi

15 minit x nampak lagi jalan besar, 20 minit pun x nampak..setengah jam incik tunang tbe2 cakap "alamak minyak boleh jln 75km jek lagi ni" (75 banyak la lg.boleh balik tepen) err ini x lawak.bayangkan belah kiri bukit, kanan gaung..x tahu mane hujung jalan tu.debar2 x hengat neh..


5 minit lepas tu dah nampak signboard tulis kawasan perindustrian rawang..hai lega sangat..elok je sampai jalan besar incik tunang cakap "ehh minyak naek balik.boleh jln 90km plak.heh"..eii wat org cuak jek lah gen-gen ni..maen2 plak die.pukol kang

balik dari rumah kenuri incik tunang terus tukar baju..untuk apa? untuk ini



ekeke menyental bumper baby fluffy yg digesel oleh ntah siapa.nur ingat dah x leh hilang kesan sagat tu.tp alhamdulillah ia kembali comel.time kaseh sayang!


lepas sental ade special request dari gadis-duduk-dlm-kete-gen2 "abg, tolong jirus air kat kete skali.koto sangat lah"..weehuu.bukan saja jirus skali cuci hah..lebiu lagi lah!

sampai je shah alam, mandi dan terus kemas2 barang untuk bawak balik HUJUNG MINGGU DEPAN -->hoi lambat lagi la..haha
ini yang akn dibawa balik

envelop da siap cop

signage dan banner

simpan siap2 dah :)
p/s : repekan yg sangat penjang ye..maaf!

1 comment:

  1. salam, masih mencari doorgift? sy ada buat felt craft.. boleh email utk lihat contoh : n_su2008@ymail.com..
    sue =)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets