permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 6 December 2011

berhari minggu dengan FMIL

salam.hai readers..
hari sabtu lepas sy, incik tunang dan uminya kluar bersama untuk cari barang2 majlis.

lokasi pertama yg kami singgah : butik najib
yay! baju nikah dah siap dan sy sangat2 suka hasilnya..tak sempat capture gamba n x fitting pon lagi sebab veil belom siap.kami bincang jugak warna tema untuk majlis kat pekan dan saya setuju dengan warna pink belacan..huhu

lokasi ke-2 : romatika plaza alam sentral.
hoi jenuh la mengikut bakal ibu mertuaku ini..die sangat suka berjalan.x reti letih.kat romantika umi beli doorgift and barang2 untuk hias bilik pengantin dan sy plak sempat mengGrab barang untuk deco bilik pengantin di taiping.

harga untuk 3 barang ini rm52 - berbaloi? iye :)

lokasi ke-3 : jakel shah alam
skali lagi FMIL ini x reti rasa penat..merata2 die jalan nak cari kaen yang sesuai.tapi best gak bile pegi kedai kaen dengan toilor ni.die kenal mana kaen yang elok dengan mana yang tidak.(sebab tu makin lama duk kat jakel-nak cari yang bermutu) haha.dah beli langsir turun plak beli kaen ela.

sepah2 kaen hah!

muke dah start boring :)

lokasi ke-4 : kedai bunga sayangku seksyen 9
kat sini umi incik tunang beli bunga pahar+paharnya.bagi sy x murah pun tapi sebab FMIL dah nak beli, layankan aje

lokasi terakhir kitorang singgah di rumah baru kami.alhamdulillah umi kata ok n luas..cuma ade komen sikit2 suruh cat certain2 bahagian sebab nampak comot.heh itu keje awak la incik tunang.

kesimpulannya seronok sangat kluar ngan bakal umi.sporting, banyak bnde yang sy tataw pasal anak die skang sy da taw.untuk pengetahuan,sy berdua sahaja ngan umi dalam kete lain, dan incik tunang bawak kete laen.sebab tu boleh bergosip.dan alhamdulillah sy rase sy da buat pilihan yang tepat untuk memilih encik Abdullah sebagai teman hidup sy :)

3 comments:

  1. beshnya kamcing dgn fmil..sy plak..lps kahwin baru buat semua tu..sbb jauh la nk jumpa slalu,huhu

    ReplyDelete
  2. ni pun sbb FMIL datang sini..kalau nak harap g pahang harus pas kawen baru kua sesame..haha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets