permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 31 December 2011

Bye 2011, hye 2012

salam..hai readers

sedar tak sedar esok adalah hari terakhir wat kita semua dalam tahun 2012..usia semakin meningkat dan umur semakin pendek. semoga perjalanan di tahun 2012 berjalan dengan lancar & dirahmati dengan keberkatan dari-NYA. amin !

best ke 2011? sangat best..tapi mungkin 2012 akan jadi lagi best..woo oo oo -->lagu mebi lagi best..ngeh!.
benda best yg jadi tahun 2011

4 April : dapat keje
23 April : dirisik (^.^)v
20 Mei : dapat childfruit baru
3 September : bergelar tunangan orang
22 oktober : konvo master
11 disember : bro's wed

ini antara beberapa perkara besar yang berlaku..banyak lagi perkara2 kecik yg wat sy happy untuk tahun 2011 dan yang pastinya tahun 2012 lebih banyak perkara besar akan berlaku..insyallah

Bye2 2011, welcome 2012 :)


p/s : jumlah follower dah 100..wow teruja. --> orang len ribu riban rilek je..ekeke..btw thanx kamu semua sebab sudi baca blog picisan ini :)

8 comments:

  1. Semoga 2012 semakin best daripada 2011.

    ReplyDelete
  2. kina yang ke 101! hehe..hai dear..dah link nur..umo kite sama la..:)

    ReplyDelete
  3. yeah..kina follower ke 101 blog picisan..ekeke..ohh kte sebaya ye..tp kina senior sikit dlm hal kawen.heh..btw thanx dear sbb sudi drop by :)

    ReplyDelete
  4. nur: 4april dpt kje per?besday nora 2..huhu..best day la..heheheh...

    ReplyDelete
  5. dpt keje pertama..ngeh! wow..ni br besday nora..haha.tp kan masa nak masuk keje tu bos siap tanya betol ke nak masuk 4hb..die kata org cina takot no 4..haha 4hb 4..

    ReplyDelete
  6. hi dear...salam singgah...folo u dear..org ke 102..hehe..folo me back ya...

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets