permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 7 December 2011

dresses for family and bridesmaid - done :)

salam..hai semua..
hari ahad lepas sy dengan kakak ipar dah berjaya meloloskan diri dari pandangan my childfruits (anak buah) untuk pegi mencuci mata di jalan TAR.ngeh.

tujuan sebenar nak cari kaen ela untuk satu family untuk dipakai on my reception nanti..pusing punya pusing jumpa la satu kaen yang berkenan tapi tak same kaler dengan yang diplan.oleh kerana dah suka sangat terus soh abam tu carikan 5 pasang dengan design yang sama.alhamdulillah dapat sume :)

pastu naek plak nagoya, cari kaen baju melayu untuk yang lelaki pula..huh..letih.lepas je habes barang penting, akak ipar ajak jalan2 lagi..boleh bayangkan tak kami berjalan dengan membawa lebih kurang 55meter kaen.bapak berat.dah rase cam org myanmar plak.aduhainye pon

dari yellow corn ke hijau..hahaha

for my bridesmaid
 
perjalanan x habes kat situ je..my SIL ajak plak pegi ampang park..nak beli tudung lagi..huiihh..pastu pegi plak makan mekdi


sampai2 je rumah dak bam2 dah tunggu depan pintu pastu trkejar2 nak dapatkan mommy die..ohh pelis la ammar..br 4 jam mommy awak menghilang..huhu

sampai arini, betis ngan lengan still rase sakit..hahaha.beli kaen pnye pasal.. :)

13 comments:

  1. nk jd bridemate jugak leh x?hehehehe

    ReplyDelete
  2. erin :banyak jugak lagi yg belom done ni..hehe

    rara : bole2..mari!~ hehe

    ReplyDelete
  3. cik nora : cantik ke..hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha..
    yg kelakar ayat rasa mcm myanmar tu.. :)

    ReplyDelete
  5. Hi there,

    Thinking about gorgeous, adorable theme event/wedding within your budget.Talk 2us dear. Lets us help & ease ur tension ^^

    We would be very honored if u can spare some time & link us to your adorable blog, please,
    Dont forget to talk to us when u did,so we can link u too,tq dear!
    Feel free to view our blog here http://gsquare-event.blogspot.com and our fb here http://www.facebook.com/gsquare.event

    We welcome any comment from u, ~kami budak baru belajar, sudi2 tunjuk ajar kmi ye~

    WE UNDERSTAND UR BUDGET LIKE NO OTHER!

    ReplyDelete
  6. Nasha: myanmar jual kaen..haha

    ReplyDelete
  7. seronoknya bila separuh keje dah settle kan...:-)

    ReplyDelete
  8. Sgt lega..aduhai..ckp pon da mcm bangla..haha

    ReplyDelete
  9. cian nyeee..hehe sane takde mcd ke..

    ReplyDelete
  10. tu la..rase cam ade kan..nape tah die kte x penah mkn..haha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets