permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 23 December 2011

progress 28 hari ke tarikh tersebut :)

salam..hai readers

tinggal 28 hari je ke tarikh 20 januari, kelam kabut dah ni..bukak je tenet takde bende laen di search, semuanya pasal kawen..diy bilik pengantin, diy kasut kawen, persediaan sebulan sebelum majlis, resepi simple (erk..perlu ni..kata nak kawen..hahaha)..haish macam2. kat planner penuh dengan macam2 notes..urgh!..keje kat opis plak makin bertambah.makin banyak plak projek masuk..stress2..!


nak cite cket ape progress untuk minggu ni (bila tengok progress bole hilang stress sikit kotttt..)

dapat 2 parcel, 1 fabric hb dari lyana sukaaa sangat..cantikkk!

amek dari blog lyana..lpe nak snap yg betol2 pnye..hehe
1 lagi  contact lenses dari cherryberry  (nak pakai tyme kawen..gedik kan..haha)

berpikir2 nak pakai ke tak..takott!
lagi..hmm bunga pahar da siap..alhamdulillah..untuk bertandang maybe wat pas kawen.ade gap 2 minggu..heh


invitation card dah pos untuk kawan2 terdekat..kawan2 terjauh invite guna fb jek la nmpaknya..duet stem mahai woo skang neh..satu kad rm0.80..mahai2..mahai dari harga kad kawen sy..(berkira sangat ko ehh..harus berkira..ai kan pengantin bajet..ekeke)


last but not least, kasut kawen suda dibeli..tailor baju kawen sy suruh beli kasut kaler gold..gold ke ni? lite gold..harga? murah sesangat! lalala~


mungkin akan tambah brooch..kalo jumpe yang seswai..kalo ye..hahaha

tu jek lah progress untuk minggu ni.. ehh ade satu lagi tertinggal..stiker kereta "mr & mrs engineer" dah siap..ngeh tapi tadek gamba..lupe nak snap..hopefully next week progress ni akan bertambah dan terus bertambah..insyallah

nk wish Merry Christmas juga untuk sesiapa yg merayakannya..sy dapat ini..manessssss sgt! *penin*

4 comments:

  1. cntiknya hb!
    dear, pakailah lens.. cantikkkkkkkksss.. pakai tawww..
    rotan nnt.. hikksss.. (gurau jerk!) nnt dlm gambar cntik.. :)

    sy pn mula2 dulu2 takut. tp xde la takut sgt bila dh slalu pakai.. :)

    ReplyDelete
  2. Aww kne rotan!! Ngeh..ok nti sy try..takot nk msukkn bnde dlm mte.hehe

    ReplyDelete
  3. sama!! nk pakai contact lens tp takot jugak..

    ReplyDelete
  4. Iza: jom kte try same2..hehe

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets