permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 12 January 2012

forced resignation

sy : abg..syg kne resign secara paksa
dia : hah! kenapa plak kena resign
sy : dah diorang soh resign..sebab tak perform kot
dia : .....
sy : nape diam?
dia : hmm kte report kat tribunal la..mne leh buang tanpa sebab
sy : diorang soh resign pastu bagi offer letter plak..
dia : aik!
sy : ngeh..syg kne resign ngan company skang and masuk subsidiary company
dia : companynye katne?
sy : dalam bangunan ni jugak lah! syg guna workstation yg sama jugak, report pada manager yang sama cuma salary dibayar company laen
dia : haishhh tanjat boboi!

mau x tanjat..seminggu lg nak kawen kena resign plak..hahaha..semua orang pon tanjat tengok saya taip resignation letter..
petang ni submit resignation letter..besok dapat offer letter..haha.hot sangats
ni semua gara2 company baru ni tak mempunyai qualified staff..hohoi

4 comments:

  1. nur kje opis mner?ktmner?
    der kje kosong x?heheh lari tjuk plak..

    ReplyDelete
  2. nora nak keje dalam field ape?

    ReplyDelete
  3. nak keje gak boleh??;)
    muka tak malu ni;p

    ReplyDelete
  4. haip..ini post kne resign tp ramai mintak keje plak..haha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets