permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 17 January 2012

update pat ari sebelum

salam..err..perasaan dah x berapa nak stabil. kejap2 rilek je..kejap2 debor x tentu arah..adeh!..



besok keje half day, lunch hour terus chow chin chow balik tepeng dengan kereta cunggit kt depan (sebab barang penoh dlm bonet)..

pheww..semalam sudah pindah barang ke rumah baru..sudah fitting baju..baju nikah dah selamat tergantung kat bilik tapi baju sanding kena alter lagi..sempit tang peha..jangan sesapa berani kata sy semakin gemok! sebabnya baju nikah muat je..nape baju sanding sempit kat peha..haaa..ukuran sama..ini kerana kaen songket x sama ngan satin..ngeh!

malam ni ke plaza alam sentral skali lagi untuk amek baju sanding+accesories..mood keje dah kelaut! 
boss jangan tanye pape, org nak kawen memang gini..huh!

okeh update caca marba oleh bakal pengantin dalam masa pat ari..bai!

4 comments:

  1. congrts dear..
    hope evthing in good n smooth ya~~
    xsbr nk bace entry nnti :)

    salam perkenalan :)
    http://soulmate-kami.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    klakar la awak ni..
    congrats tau..

    ReplyDelete
  3. haish mne de klaka la..ni series..hehe
    tq nasha

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets