permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 15 February 2012

Review - Majlis Bertandang : 5.2.12

salam..hai semua..
okeh! review terakhir untuk my wedding..(ade ke orang nak baca?) haha.
tak banyak yang boleh direview untuk majlis ni sebab semuanya diuruskan oleh ibu mertuaku..dari baju, mekap, catering hinggalah ke doorgift..majlis di rumah nenek encik suami di pekan pahang :)

wedding attire
masih menggunakan khidmat syed najib..hehe..kalo baca wedding checklist yang lepas, sy nak baju kaler pink belacan..malangnyaaaaa tak sempat siap..jadi3 kena lah pakai baju yang sedia ada di butik.baju ni belum ada yang pakai untuk wedding dan hubs uncle buat hanya untuk satu sesi photography sahaja..hohoi..dan alhamdulillah muat plak ngan ku yang berbadan sasa ni..hahahahaha~

simple dress :)

close-up..
mekap
ini pun umi yang sediakan..saya cuma letak muka je..haha..dan kakak cakap mekap light tapi cantik..love the smokey eyes :)


muke nak siyes jek!

pelamin
pun umi sediakan..jadi boleh tunjuk gamba je la ye..simple..digunakan untuk bergambar je 



bilik pengantin
yang ini umi yang hiaskan..putihhhh semuanya..bersih+sweet..


hohoi tak banyak yang boleh direview dan tiada post "yang saya kesalkan di majlis bertandang saya"..sebab semuanya keluarga mertua yang sediakan..sy cume bawak family dan 50 cucuk bunga pahar..sekian untuk kali ini..(haha..cam surat cinta)

13 comments:

  1. cantiklah bilik nur...putih. :D

    ReplyDelete
  2. hehe kan!..MIL yang decorate..hehe.thanx dear :)

    ReplyDelete
  3. bilik sgt cantik!! putih sesuci lebaran eh
    hubs org pekan eh;)
    mcm muka mmber sket;)

    ReplyDelete
  4. aah. betul. bilik pengantin putih salju je. :)

    ReplyDelete
  5. Kan..bilik cntik..suci gtu.

    Cik susu..haah hubby org pekan..knl ke? Hehe

    ReplyDelete
  6. set kat bilik sumer putih yek..
    ala.. tnjuk la byk sikit..
    sbb kita pn nk set putih semua..
    msti cntik.. ;p

    ReplyDelete
  7. nasya : haah sume puteh..ala sori dear..tadek gamba full..huhu

    ReplyDelete
  8. tudung nur lawa la..cmner nk pakai cm gitu ekk??

    ReplyDelete
  9. shafika : dalam pakai tudung awning..luar tu ada lace..lilit je kat kepala :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets