permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 29 August 2012

5th checkup di KK

salam..hai readers

isnin lepas g checkup untuk kali ke-5..suami masih menemani..ekeke..

everything is fine..nurse nampak kaki luka sebab jatuh..pastu marah tnye macam mana boleh jatuh..dinasihatkan supaya tak angkat benda berat..

dan pertama kali dengar jantung baby guna alat tu..laju..!

berat : naik 2 kilo..(x cukup..nurse suruh naik berat 4 kilo)
bp : 111/76
tinggi rahim : 26 cm

alhamdulillah..semua ok..next checkup 2 minggu lagi MGTT test..ergh!..

balik dari kk terus shopping barang baby lagi..huhu..seronot!.

sudah mula minum susu dua kali sehari+obimin+vitamin b complex+folic acid..huh jenuh telan ubat..semoga anak ibu dapat zat secukupnya..ibu sanggup telan macam2 untuk pastikan anak ibu sehat..

p/s - suami sangat suka usap perut skrg ni..sejak2 dapat rasa tendangan kuat sikecik..adoi

7 comments:

  1. ait...nor keje kat kk ke? i mmg org sana..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear..KK ni klinik kesihatan..hehe bukan kota kinabalu :)

      Delete
    2. oh God.. mati2 sy igt kk tu kat kk. isk.malunyer. lupa lak yg sblum ni i panggil klinik kesihatan tu KK. isk3.. ni kes byk pikir nk kawin da ni.tu yg tsilap duga.hahahah

      Delete
  2. hehehe...memg itu yg ditunggu2 suami...pas dpt rase sekali,asek nk pegang perut je x kire mase...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..saited sangat die ble rase baby gerak..

      Delete
  3. :) seronoknya dengar pengalaman org mengandung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye pengalaman yg sgt2 indah :)

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets