permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 13 September 2012

6th checkup di KK - MGTT

salam..hai readers..

hmm minum air gula ni tak la seteruk yang disangka (dibaca dari pengalaman orang laen)..huhu.
pagi tadi dah pun wat test ni..alhamdulillah..lega!

sampai2 je kat kk..nurse amek darah..terus suruh minum air gula..huiii..mental memang kne kuat..haha

nama pon air gula kan..memang manessss sangat.rase2 kat luar gelas..mcm suam2 gitu..mula2 pikir nak minum skaligus segelas tu..tapi rasa cam cepat sangat plak..minum setengah gelas..benti..pastu minum sampai habes..ergh!. 1st person kne minum air gula tu..lucky me..sebab tayah tengok muka orang laen yang seksa nak habeskan segelas tu..kua je dari bilik tu saje wat muka pening2 lalat..nak psycho orang laen yang baru nak start minum..haha keji! 

alolo comei sgt pening camni~

tunggu dua jam tak bleh makan..tak bleh minum..dan TAK BLEH BALIK RUMAH..haish! nape kat klinik laen bleh balik rumah..hmm masa ni memang ada rasa pening2..sendawa pon bau gula..huu~..seb bek ada sisuami penghibur hati..

pastu amek darah skali lagi..keputusannya!..saya bebas dari diabetes..huahuahua..
diabetes bacaannnya 7.8..sy 7.6..haha sipi2 je..lega!

next checkup 20 september.

p/s : anak ibu punya menendang lah lepas ibu minum air gula..maness sangat ye syg..haha

4 comments:

  1. sedapla air gula tu nur..rajin husband awk teman 2 jam..lame tuuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap? x laaa..x sedap..huhu.haa rajen sgt! nur half day, die pun nak half day..haha

      Delete
  2. sipi2 je...nurse kt KK skema x??jgn soh dia ulg lg sudah...hehehe...g pnting jge kechtn n beby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nur takot gak smlm..gaya cam die nak suh ulang..tp seb bek lps tu die tulis next appoinment ngan kk biasa.so no more air gula la kot..haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets