permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 6 February 2013

Nursing in public

salam..hai readers..

kalau orang tanya penah susukan baby in public..ofkos penah..banyak kali dah..haha.without nursing cover plak tuh.hehe..

1st time NIP kat hospital..masa aqeel kena amek darah..dah menanges bagai nak rak aqeel x kan x susukan..nak x nak ayah jadi pengahadang jap masa nak selak bju..pastu x de masalah sebab pakai tudung labuh..byk kali NIP kat hospital tp kalo NIP kat hospital memang x de masalah la walaupun xde nursing room..

seterusnya NIP kat kedai makan..haha yang ni memang unexpected..aqeel dah nganga2..seb bek duk tepi dinding..krusi sebelah letak beg aqeel..ala2 cover sket..pastu dapat la aqeel mnikmati makanannye dengan aman..NIP kat kfc pon penah..x dpt seat tepi..x kan ibu je nak makan..anak pon nak..mak cover mse nak selak bju..pastu cover je ngan tudung..nampak tak hikmah pakai tudung labuh..kannnn~

yay..sy dah kenyang!

baru2 ni shopping kat jusco rawang..dan seperti yang diketahui kat jusco memang ada baby room yang sgt2 selesa..bila aqeel dah start enjin cepat2 tolak stroller cari baby room..selesa je nyusukan baby kat cni..nampaknye kena shopping kat jusco je la..haha

ada poster..bole baca2 tambah pengetahuan

sofa boleh tahan sedap diduduk

3 comments:

  1. sentiasa standby shawl kalu kuar jln g shopping kompleks.. senang bila2 masa bb nk menyusu even kt public pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. awal2 dlu sokmo lupe bwk shawl..skrg dah ade tp blom penah try nyusukan aqeel sambil cover ngan shawl

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets