permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 28 March 2013

Aqeel cukur bantal

salam..hai readers

sape ade masalah macam sy..ehh ekceli bukan sy..sape ade masalah macam baby aqeel..hehe..cukur bantal..tapi bile digugel2 slalunye cukur bantal ni macam se-line je..aqeel ni plak keseluruhan yang belah bawah tak tumbuh rambut (skrg baru ade sikit2)..yang belah atas ngan tepi kemain lebat..

tgk..blakang licin..hehe
nak kata die slalu gesek2 kat bantal..tak jugak..tapi yang area bawah memang lambat betul tumbuhnye..aqeel cukur kepala masa 45 hari..sekarang dah nak masuk 4 bulan.baru ade rambut2 halusss je kat belah bawah tu..haih

ni masa baru lahir..lebat..lembut je
masa baru lahir dulu rambut aqeel memang lebat+lembut..tapi yang tumbuh skang ni macam kasar plak..asal ekk? mommies ade petua tak cane nak cepat tumbuhkan rambut kat belah bawah dan nak lembutkan rambut? huhu x kan nak cukur balik kot..opah aqeel kate kesiannn kalo cukur lagi..haih (-.-)"

p/s : tapi pada ibu ni bukan masalah besar pon..x pe lah anak rambut tumbuh slow2 pon..awak tetap comey dimata ibu..huhu

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets