permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 22 April 2013

pureen warehouse sale - 20 April 2013

salam..hai readers

weekend lepas sy berjaya pegi ke pureen warehouse sale ni untuk kali ke-2..cerita kali pertama kat sini..kali ni pergi bawak sikecik..mula2 nak tinggalkan kat kakak..tp kakak plak ade hal.so bawak je la aqeel skali

macam biasa sampai dalam kul 11.45..terus parking kat bangunan sebelah pureen tu..dan dengan gagah dukung aqeel yang beratnya 8kg++..hehe.nak bawak stroller tp pikir takot susah nak tolak dalam tu..dan macam situasi april 2012..xde la sesak sampai x boleh berjalan..still bole melenggang..

terus ke part baju..ayah je yang meredah lautan manusia..ibu duk kat tepi ngan aqeel..pastu pass aqeel kat ayah..ibu plak duk memilih..selesai kat bahagian baju dalam kul 2..huih lame jugak rpenye..aqeel dah berpeluh2 walopon pakai singlet..dannnn die nak nyusu..alamakkkk gelabah ibu..sambil ibu susukan aqeel ayah plak cari detergent and wet tissue..dan terus bayar..klua dari parking dlm kul 3..dan parking fee still rm8..hehe

dan ini hasil tangkapan berserta harga



ehh ade kaki aqeel

baju lengan pendek 9 + seluar pendek 8 = RM51
baju lengan pendek 3 + seluar panjang 3 = RM18
baju lengan panjang 2 + seluar panjang 2 = RM 12
ABD detergent 2 = RM34
bottle clenser = RM16
wet tissue 100's = RM 9

total = RM140

berbaloi2..baju-baju stok sampai next warehouse sale plak..haha

lastly...terima lah muka budak yang bersesak nak beli baju..haha



4 comments:

  1. Comelnya aqeel...last month sy beli kat sogo baju pureen...lima hengget selai..berbaloi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty..ni nur beli 3 ringgit selai..hehe

      Delete
  2. hai nur..nisa pun pergi pureen clearance stock ni. hari sabtu gak la.hehe.. tak terserempak la pulak kan..maybe sebab ramai org sangat plus dah rambang mata.hihi.. banyak jugak la memborong masa tu. tak sempat nak review lagi.hehe ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang..ramaiiii sgt org..xprasan dah sesape..haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets