permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 8 May 2013

Aqeel checkup 5 bulan

salam..hai readers..

semalam aqeel dah g checkup untuk 5 bulan..dah 5 bulan seminggu baru g cucuk..perkembangan aqeel

berat : 8.5kg
tinggi : 68cm

alhamdulillah semua ok..cucuk pon x nanges..kuat lah anak ibu..
dan nurse nak masukkan ibu n aqeel dlm kelab penyusuan ibu..sebabnye tengok aqeel sgt sehat dengan fully bf..rase pelik lak bile nurse sgt2 saited tgk aqeel yg sehat dgn hanya mnum susu ibu padahal ramai je lagi ibu yg berjaya susukan bby..tak join kelab ibu menyusu kat fb lah nurse neh..haha

aqeel dah pandai tolak badan ke depan..dah pandai capai barang..dah pandai masukkan barang dalam mulut..dan sebab dah pandai semua ni la aqeel sakit perut semalam..haih risau ibu..amek dr rumah bbsitter, bbsitter cakap aqeel poo poo cair sangat td..punggung pon merah2..terus ajak ayah g klinik..

doc cakap ni semua sebab persekitaran..die nak belajar merasa sebab tu semua nak masuk dalam mulut..dan ade kotoran yang dah terikut masuk sama..sebab tu sakit perut..usus tengah berkerja nak singkirkan kotoran2 tuh..sebab tu cerry berry..perut berangin..alolo ciannn anak ibu.

sangat cranky mlm tadi..tersedar je mesti nanges..sakit buntot ye syg..tp pagi tadi da ok..senyum2..perut pon rse x kembung sgt dah.alhamdulillah..


p/s : membesar dengan sehat ye syg!

2 comments:

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets