permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 13 May 2013

minggu klinik

salam..hai readers

baru lepas bace cerita mama aqil pasal arwah..bergenang air mata...tenanglah kamu disana nak.

minggu lepas adalah minggu ke klinik untuk kitorang bertiga..haih..mula2 hari selasa pagi aqeel checkup 5 bulan kat kk..petangnya bbsiteer bagitau aqeel berak cair sangat..risau pnye pasal terus ke klinik malam tu..bagi ubat dan esoknye aqeel dah ok..

rabu..ayah plak ke klinik sbb bawah lengan bengkak..katanye sebab dukung aqeel lame sgt mase hari ngundi ritu..doc kate ade jangkitan kuman kat kelenjar peluh gara2 ayah dukung aqeel sambil mengepit lengan.jadi peluh nak keluar tak boleh..jadi la jangkitan kuman..haih serius bunyinye..huhu

rabu malam aqeel start merengek2..hidung berair..hah sudah.demam plak ke sikecik ni..tido malam pon tak lena..terjaga je mntak dukung..besoknye ibu EL.cian plak nak anta aqeel g umah bbsitter..sampai petang badan dedar2..idung berair..ade batuk sikit..malamnye zass terus ke klinik lg..makan ubat terus lenaaa..

nak tido mase kat klinik
sabtu ibu plak berair hidung..haih.complete dengan sakit tekak..letihnye rase nak wat kje umah sume dengan idung berair..ahad terus g klinik..makan ubat dan lega la sikit..skali tu je la makan ubatnye sebab riso kot ade effect kat susu..walopon dah check kat tenet ubat tu tak effect susu or baby, ibu tetap tak makan ubat tu..hehe


jadinye kat umah tu penuh la dengan ubat..jgn tetukar ubat sudeyhhh..

4 comments:

  1. semoga cpt sembuh ye semua,sy anak beranak pun baru baik selsema dan batuk sejak balik kg pilihan raya hari tu.

    salam perkenalan dari sy sue :), jemput jengah ke blog saya ye sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Moga family dan Aqeel cpt sembuh ye...musim bertukar dari panas ke musim hujan dan sebaliknya...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets