permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Wednesday, 15 May 2013

wordless wednesday

12 May 2013 - 5M 13D :)


14 comments:

  1. aqeel yg sgt bam bam.. rse nk geget2 je pipi nyer tu.. hehehehe.. comellll!!!

    ReplyDelete
  2. comel betul, geram tengok tgn berketul-ketul,dah boleh duduk ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty..kne ibu letak pastu die control sndri..hehe

      Delete
  3. nur,aqeel dh pndai duduk sndri ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo dari menerap die da tahan tangan sniri nak try duduk..tp gamba ni nur letakkan pastu die control badan..hehe

      Delete
  4. eee. comelnya. hehe . berat tiap2 bulan dah macam baby dell dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aunty..tu la td g blog dell tengok berat afham sme cam aqeel je..hehe

      Delete
  5. bulatnya dia..berat dia sama cam umayrah masa 2 bulan 6.45 kg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. umayrah pon fully bf kan..tu bam2..hehe

      Delete
  6. semangat ye baby Aqeel....suka tgk dia gerammm...keep in touch ye mommy aqeel :)

    ReplyDelete
  7. aqeel menang sikit je dari ibrahim bulan ni. geram kan dgn budak dua orang ni. sedap betul peluk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. peluk ketat2..pastu habes mulut hidung ibu dikoreknye..marah kne peluk..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets