permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Saturday, 29 June 2013

aqeel turns 7 months

salam.hai readers..

harini aqeel dah 7 bulan..cepatnye mase berlalu..ape yang aqeel dah boleh wat

- dah boleh merangkak, 3 step je..hehe
- dah start makan bubur + ayam
- kalo nanges2 slalu macam sebut...ayaaaahhhh (hmm sentap ibu!)
- ske tido berpeluk..makin manje plak
- dah boleh duduk sendiri tp sesedap rse je nak terlentang
- kalo naek walker kemain laju dah kedepan..sape halang memang kena langgar dengan racing car aqeel tu
- suke bergendang..pantang dapat tin biskut ke..mesti tepuk2
- murahhh dengan senyuman
- gigi? non hado lagi..bbsitter kte dah ade bunga2 gigi nak klua..ibu tak nampak pulakkk
- dah jarang bangun malam untuk nyusu

bulan ni xde checkup so tak dapat la nak tahu berat n tinggi aqeel

Sayangggg anak ibu!

Ya Allah, jadikanlah anakku Aqeel Suhayl seorang anak yang soleh dan mendengar kata.
Lindungilah dia dari sebarang kejahatan dan penyakit.
Amin..

p/s : ibu tengah sibuk ngemas nak pindah rumah tapi still sempat nak g warehouse sale mamalove..ngehehe

4 comments:

  1. Bulatnya mata dia! Comey mcm muka pak arab..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngehehe..1st time org kate muke pak arab..

      Delete
  2. hai salam perkenalan..heheh tgk mata bulat aqeel terus nak komen..geramnyer

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets