permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 9 July 2013

Berhujung minggu

salam..hai readers..

hujung minggu baru2 ni pack betol aktiviti ibu aqeel..mule dengan shopping barang dapur untuk puasa, mem"puree" makanan aqeel, mendobi segala langsir, cadar dari rumah lama ritu, ngemas stor sampai la ke membuat cheesekut..ehh..haha.nk jugak try wat kuih trending tu.

titew ikot ibu titew beli barang dapur kat jusco rawang pakai bju tido je..haha
malam sabtu tu dah siapkan puree ayam, kentang, carrot ngan brokoli..blendkan jugak beras ngan oat..owh tak lupa pisang..kunonnye nak ajar aqeel breakfast makan oat..selama ni makan bubur ok untuk breakfast..dah macam orang tua..hehe terasa berat plak untuk aqeel..

makanan aqeel conquer 75% dari ruang freezer (-.-)"
pagi sabtu try bagi aot+pisang..mula2 wat muke pelik..masuk  suapan kedua dah wat macam nak muntah..haih.terus masak bubur..hah semangkuk habis..haih, any ideas tak mommies nak bagi breakfast ape yang sesuai?

sabtu seharian duk kat rumah je..masak, ngemas, mendobi..malamnye BIL ajak makan steamboat.layankan aje..balik tu terus men'cheesekut'..sebab ahad nak bawak cheesekut pegi besday cousin aqeel..kakak cakap sedapppp..siap mintak resepi..hehe.. 

6 comments:

  1. confirm sedap abes tu sbb husband makan diam2 he3

    ReplyDelete
  2. konfem! kosong terus bekas, langsung tak tinggal siket pon..hehe

    ReplyDelete
  3. Cheeskut.tu hapa..nama betul.die.pe..bunyi sedappp je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheese biskut..hehe..memang sedap!

      Delete
  4. Mak yang baik, mesti la rajin kan..=)
    tgk tu tu gigih buat puri..n segala stok..
    saya bru stat bg baby makn bubur..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigih jugak sbb anak nak makan..hehe.

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets