permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 15 July 2013

bila smart tag+kad touch n go hilang!

salam hai readers..

aduhaiii lambat sampai opis rini gara2 hilang smart tag, tambah menyedihkan dgn kad2 touch n go skali hilang..kehilangan plak penuh misteri..

- kalo tercicir mase nak keluar kete tak kan la tak dengar bunyi smart tag tu jatuh..beso kot bende tu
- kalo nak kata orang pecah kete, takde plak kesan pape + bende len sume ade je

dah la dalam kad tu ade 80 lebih lg..rebate pon tak redeem lagi..hmm

dah puas punggah satu kete, langsung tak ketemu..haih! mane la agaknye awak berada smart tag..saya sgt perlukan awak..

hmm da report kat touch n go..harap dapat refund (kalau masih ade baki dalam tu..)..sedih!

untuk sape2 yang kehilangan kad touch n go dan nak duit yang ade dlm kad tu balik boleh report kat touch n go 

Klik gamba..

4 comments:

  1. byk g duit dlm kad tu.... syg nyer ilang... ada hikmah, InsyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah call touch n go diorg akan refund duit tu..hehe

      Delete
  2. blh direct call ker atau kna walk in kt pjbt plus

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets