permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 30 August 2013

Gojes blogger supermom & baby :)

salam..hai readers

4 hari lepas ada email umi qi tanya camne nak join group gojes ni..seronok tengok diorang gather2..mula2 malu gak nak tanya umi qi tapi terjah jugak sebab nak sangat join..haha

umi qi reply email 2 hari lepas tu..teruja sangat.terus di invite masuk group gojes..belah malamnya dapat notification da approve..wahhh berbunga2 hati..

tapi duk je senyap2..dah bukak file bloglist nak edit..tp malu tutup balik..aduhaiiii malu sangat la..

arini leenda 2nd admin post




teros cuak..bukan nye kena paksa pon..hahaha.
alamak cane ni..cane ni..mula2 edit bloglist..ok dah..lega..
kena introduce diri plak...cuak lg..taip2..slow2 tekan enter..
dah enter trus tutup tab..haha ngek!



tengok..ramai mommies yang respond..bestnyeee..asek pikir negetive je sebelum ni..huhu

lastly thanks umi qi, ciknaa dan leenda

23 comments:

  1. sy pun baru berjinak2 ngan grup ni... hehehe.. segan tau... nyway,, salam kenal dari sy.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..segannnn sgt..rase cam dlm tu sume dah otai2.huhu..

      Delete
  2. salam perkenalan..dah lama kita follow ur blog...hehe..

    jemput singgah mamiairis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hehehehe hai~ rara nmpk post tu td.xyah malu.rara pon mula2 malu.pas tu ok je.dh borak.sume xingat dunia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. malu mula2 je kot..tp dah taw yg sume dlm tu best2 belaka..hehe

      Delete
  4. Alamakkk harap aznor tak sentap dgn post saya tu yer..mmg sllu saya up status tu sebenarnya..sbb tgk ahli ramai, tp yg share bloglist sikit je.. Kirenya tu gentle reminder utk ahli group la..
    Salam kenal dr saya yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekeke..takpe laa..sje je.bese la newbie..segannnn~

      Delete
  5. alaaaaa..kita pun blog di pinggiran je nor..huhuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela sgt..skadar dpinggiran ktenye ye..huhu

      Delete
  6. kite pon baru je join group tu, hehe~

    ReplyDelete
  7. macam menarik je nur... macam mana nak join? boleh share? hehe

    ReplyDelete
  8. salam kenal..saya pun dari group gojes gojes..hiihihih.. ;)

    ReplyDelete
  9. salam aznor..malu jugak nak tanya.. tp nak tanya jugak.. camner nak join grup mommy gojez?.. kita mommy tapi tak gojez >.<
    done folo sini..

    ReplyDelete
  10. Jom beramah mesra selalu mama gojes...jgn malu2 eh...Umi Qi pun blog picisan jek...sekadar suka2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. segan la umi qi..slalu x dapat join time gather2..huhu

      Delete
  11. teringin nak join jugak tp tataw nk join cmne...ade blog tp xaktif langsung...silent reader je kt blog2 sume...aktif kt fb & insta je...bistu cmne, bole join ke x eh?

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets