permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 26 August 2013

pureen warehouse sale - 24 Ogos 2013

salam..hai readers

sabtu lepas kitorang pegi pureen warehouse sale LAGI..hahaha..kali ni pegi memang aim nak beli baju je..baju aqeel sume dah makin senteng..julai tahun lepas pegi mase aqeel dlm perut lg..beli semua saiz 12, april lepas pegi cari saiz 14 dan kelmarin pegi cari saiz 16..belek2 tengok takde dah saiz 18, so lepas ni dah tak bole cari baju aqeel kat pureen warehouse sale lg..huhu

kali ni datang belah petang plak sebabnye ayah aqeel keje pagi tu..dekat kul 4 baru sampai..best jugak datang petang sebab orang dah kurang tapiiii baju pon dah kurang la..susahhhh nak cari pair.so terus amek yang memang dah siap pair.1 pair rm12..ade 2-3 helai je yang dapat harga rm3.ok laa kot..amek 10 pair je.




baju tido plain colour je
 
baju harian lepas dah sisih semua yang kecik2

8 comments:

  1. best nye ade warehouse barang2 baby niyh..enul tak berpluang nak g smua tuh...kat area ipoh ni tak jumpa lagi iklan warehouse tuk brg2 baby niyh...sedeyh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..area ipoh pon blom penah dgr lg..nti enul dtg la kl..bleh g warehouse sale gni

      Delete
  2. alaaaa size anak kite dh xde dh.best kan dpt g ware house.

    ReplyDelete
    Replies
    1. last dah ni rara..pasni xde saiz jugak dah untuk aqeel..huhu

      Delete
  3. Best yer pi warehouse...dah lama x pi...suka tgk dear lipat baju anak....kemas tersusun...umi QI suka

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets