permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 25 November 2013

3rd GA Pearl by mOoN

Syarat-Syarat penyertaan :

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,

antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...

Here you can see how much i love white


Putih yang kite tahu lambang kesucian - ya! saya sukakan putih kerana sucinya dia, sebab tu untuk semua occasion penting dalam hidup saya kena ada warna putih..hehe

Putih sesuai dengan apa sahaja gabungan warna - pernah tak bila dah siap berbaju tapi takde tudung yang match, putih jugak penyelamat kan

Putih lambang kebersihan - kalau pakai putih kena berjaga2 taknak bagi kotor, sedikit sebanyak kita jadi pembersih.

orang kata Putih wat kita nampak gemuk atau besar - bagi saya tidak same skali, putih wat saya nampak yakin..

Putih untuk orang yang berani tapi tidak suka menunjukkan keberanian - ini juga saya! saya berani tapi ramai yang tak tahu

akhir skali...


hahaha..ok dah, terus takleh series..member ni panggil daku puteh mungkin sebab daku suka puteh jugak kot..keh3



2. Letak banner kat atas dan linkkan ke entry ini...


3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...
4. Sila like  page Jari Bulan Shop (WAJIB)


4 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah.. :)

GiveAway ni akan berlangsung 8 hari sahaja bermula hari ini dan berakhir pada 30 November 2013. Tarikh GA tidak akan dipendekkan atau dilanjutkan. Jom2 join..ada masa lagi ni..hehe :)

3 comments:

  1. Baru nak buat GA si moon...rajin giler aznor...cepat betullll...cantik ar gaun kahwin aznor....cantik sgt2!!!!!!!!!!...mesti aznor menang lg....yeyyyy

    ReplyDelete
  2. Cantiknya gaun kawin..ni yg rasa cam nak sanding lagi sekali ni...hahaha..

    good luck...tq tau sebab support n join.. :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets