permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 1 November 2013

Gathering gojes blogger supermom & baby

salam..hai readers

baru berpeluang nak hupdate cite best hujung minggu lepas..
terima kaseh ye ju membawa aku masuk dalam group super best ni..ini 1st time daku dapat join gathering..last minutes decision jugak sebab mula2 kononnya malu nak join tapi senyap2 pegi search kat mana taman layang2 kepong tu atau nama lainnya kepong metropolitan park..rupa2nya 30km je dari rawang..hoh idak le jauh beno..dengan skali zikir asben setuju nak join..ini sudah bagus..hehe


sehari sebelum pegi asben dah tanya, nak bawak apa nanti ni..pikir punye pikir..bawak puding laici je la kot..senang sikit nak buat.


pagi tu siap2kan makanan aqeel..pukul 8 elok aqeel jaga, bagi main jap terus mandikan..cadangnya pukul 9 nak gerak..sekali tengok pukul 8.30 ayah aqeel tengah sedapppp mencuci kereta..aduhaiii menimbulkan amarah betol la..anak dah siap comey2 dah tu.hmm..tung tang tung tang pukul 9.30 juga baru gerak..aqeel dah selebet duk merangkak kehulu kehilir..bedak2 balik sikat rambut terus gerak..


sampai depan taman layang2 tu tengok penuh kereta duk beratur..asben tanya kat org majlis tu diorang kata datuk bandar nak datang so orang ramai takleh park kat dalam..erghh..terus laju2 kol ju..seb bek dah save no. ju kata park kat luar je pastu jalan kaki masuk..elok lepas park nampak ju pon baru nak park kete..elok sangat ler tu..oloh2 gebunye la umi qi tu hoi..puteh melepak sama ngan anak dia..



masuk terus cari anez..bak kata ju "ala anez..org perak tu..anaknye nama hannah"..gituuu kekdahnye dalam gojes ni..anak lagi femes ye..haha..ok jumpa dah si anez..kecikkkk orangnye.ai rase sangat gergasi..kah3.



duduk la kami bertiga menjemah..macam dah bertahun kenal..geng bapak2 plak bersembang sambil berdiri mendukung anak..sedar2 tengok anakku sudah terlentok..memang masa tido aqeel..walid qi offer buggy qi letakkan aqeel..lena lah anakku duk dalam buggy si qi..padahallll..kalo dalam stroller sendiri baru nak alih tangan dia dah jaga

lepas tu semakin ramai yang sampai..kak ameris dengan 2 anaknya..rayyan & yaya..rambut perang macam anak omputih..mac & cheese kak ameris memang terbaik..sedap oi

kayrul dengan 2 bodyguardnya haikal & hadif..nak gelak bila teringat si adik peluk bekas donut tak bagi orang lain..aduhaii..haha


datang plak my dengan dhia..time ni gelakkan ju plak..slambeee je salam peluk cium pipi..pastu baru tanye ni sape ehh..hahahaha..dhia sangat2 behave..baikkk je duduk ngan mama die..


datang plak aeen dgn perut membulat..huhu..gigih lagi mak buyung ni..dan dpt jumpe raees raimie..comel..diam je kalo bagi tengok video kat tab..good boy..


lepas tu datang ros anis melenggang bawak bekas sandwich..dia kata dia mak paling vogue tak bawak anak..hahaha..padahal airiell dia pass kat asben soh dukung..


lepas2 tu dah makin meriah dengan kedatangan mimi & rafif, ika & ammar, kak mimy & fayel dan ofkos our admin cik naa dan anak2..




sedar2 masing2 dah bisik2 kata asben ajak balik..kejap beno rasenye..tak sempat lagi nak beramas mesra dengan semua..




ayah aqeel pon seronok dapat join gathering ni..kenal ramai orang katenye..dalam kete sibuk cerita..yang duduk teluk intan tu keje bank..abi tu keje transportation,yang tu..yang ini..last2 ibu aqeel tanye balik..yang mane ni bang? anak die yang mane? keh3..



hopefully lepas ni dapat join lagi gathering..nak jumpe ramaiiii lagi dalam group ni..walopon 1st time jumpa..ibarat ada satu ikatan yang cukup kuat..padahal hanya kenal dalam blog..dalam fb..terima kasih semua sebab tak buat daku rasa terpinggir dalam 1st gatheringku ini..lebiu all :)

15 comments:

  1. Puas hati baca entry aznor nih lucu!....tetiba teringat kisah peluk cium x tau nama...hahha Umi Qi mmg cm tuh aznor oiiii....mesra tp lupa sapa dia...tuh lah len kali dtg gathering sure pas nih umi Qi ingat sampai bila2...kikikiki....aznor u tinggilah...arhhhhhhhh jeles....!!!! hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh3..yela2 umi qi..kenal tapi lupa..yela2..hehe
      tinggi sgt ke ju oi..rase cm bese2 je

      Delete
  2. teluk intan keje bank macam laki aku jer..macam kenal jer..kahkahkahkah
    sonok kan!!!!jangan lupa zoo tepeng!!!hahhahahha!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade org len ke duk teluk intan?kah3..weyyyy stopit2..tanak la g zoo..oooemmjii

      Delete
  3. takde rezeki nak jumpe aznor..lenkali ekk..insyaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..tringin jugak nk jumpe leenda..insyallah

      Delete
  4. banyak lebarnya ko punya penerangan....lengkap dah macam wartawan berita plak...hehehe...*larikkk..

    ReplyDelete
  5. aznor, 1st time kita jmpa wehh... tp x sempat nk borak lelama.
    tinggi lampai sgt awk ni. gambar akak punya la x senonoh tgh nk menyuap mkn..
    polo blog awk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. keh3..tula..x sempat borak..ramai beno rasenye.nanti2 bleh jumpe akak lg :)

      Delete
  6. Bestnye norrrr..iza jauh tak leh nk join,huaaaa..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets