permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 16 December 2013

1st photobook using voucher from groupon

salam..hai readers

korang2 ade beli tak voucher 100% off untuk photobook tu? mesti ade kan..dan mesti lebih dari satu..haha.i ler tu..kah3.iolls amek 3..

jadi gigih la daku mendesign..dah siap tu nak ler try anta..skaliii masukkan no voucher die kata code not valid..oemmjii..nak marah nyaaa..terus contact sifu photobook..sape lagi kalau bukan si umi qi gebu putih melepak tu..hahahahaha..

rupa2nya kena redeem dulu code tu baru masukkan..tula gelojoh tak bertempat.seb bek tak tanya kat groupon lagi..haha

hantar design hari isnin, kames dah dapat uolls..super pantas ni


packaging pon kemass je
yayy..our 1st photobook..kenangan mengandungkan Aqeel Suhayl :)



iolls design biase2 je..ehh btw umi qi ada amek tempahan untuk design photobook tau..murah je uolls..sila terjah link ni kalau nak tempah ye :)

next! another 2 more to go..yeah!

18 comments:

  1. adoi...dakunya tak siap2...mood nk mendeco kelaut...ngeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3..ape susah yang oi..umi qi tu ade hah, gunakan khidmat die..haha

      Delete
  2. Za ada 1 je..niat nk wat utk kngn ngandung darwish..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2 za..time wat ni senyum sorg2 tringat pengalaman bawak perut..hehe

      Delete
  3. Daku pun beli satu..sampai sekarang x design lg..huhuhu

    ReplyDelete
  4. Suka tau mama aqeel pandai deco2 photobook dh sekarang hehehhe...Umi Qi sekadar membantu apa yg umi Qi tau...kalu x tau umi Qi tanya aznor balik ye sbb aznor pun dah terer guna photobook malaysia...well done sayangggg...cantikkkkk sgt buku gambar tuh....mesti aqeel suka tgkkk! Percayalah bila pertama kali kita dh berjaya buat...akan beranak la photobook kedua dan ketiga soon....

    Terima kasih promote link bisness tecik umi Qi ye....sudah terima tempahan...Januari 2014 baru proceed yeyyyy mekasih syggg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlast taw umi qi..dah ade tempahan..rezeki si hero putih melepak sorang tu

      Delete
  5. Replies
    1. sila design skrg..demam photobook dah bermula..haha

      Delete
  6. berapa kosnye ibu aqeel..kite tak terer ni...cm nak tempah je kat umi qi :) hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. its free syg oi..just bayo postage saje :)

      Delete
  7. comel nya aqeel..ok kakmi ada 8 hewwwwwwwww...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooemmjiii banyaknya hakak oii..sila2 la design..kang tak sempat nak siapkan 8..haha

      Delete
  8. Ni yg 6X6 tu kan

    kita buat pon not validla code
    camana nk redeem hihi

    haritu masa hak beli tu ok ja buat
    hak free ni payah pula
    hihiii
    reply ya kita tunggu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..paste voucher code from groupon tu kat link ni ehh..pastu follow instruction die

      http://www.photobook.com.my/prepaid/conversion?GB=GROUPONMY

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets