permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 13 December 2013

big bad wolf

salam..hai readers

nak kena jugak penangan serigala jahat ni..tapi iolls tak pegi sendiri..maen kirim2 je kat fiza.huhu

hari rabu ritu kan cuti keputeraan selangor, so fiza kata die macam nak g bbw..iolls pon lelaju la bukak senarai buku yang ada kat bbw..siap print kaler lagi.haha

semalam fiza bagi buku2 yang dibeli..sookaa oi..ku bajet dalam rm50 tapi semua buku ni rm34 je..ooemmjii..gila2



balik2 terus tunjuk kat aqeel..meh tengok dia teruja ke tak..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
asek cari gamba cat je (-.-)"

10 comments:

  1. haha...bile tgk buku aisy sume pun animal jer..sbb suke sgt animal. bleh dpt Master In Animal Science. haha

    ReplyDelete
  2. aaa nak tambah buku lagi ni, tapi tetap nak kirim kat org jugak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..rase kalo kirim kat org ni kurang sket meroyan nye..haha

      Delete
  3. fenomena jugak ye...baca buku dgn rajin tau

    ReplyDelete
  4. Haha..same dengan iffat.suka sangat dengan cat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg bukak buku terus g kat page cat..haha

      Delete
  5. Omenjiiii....murah tuh mama aqeel...bajet rm50 dpt below 50 itu sudah bagus...Umi Qi pun dah pi BBW...sonokkk sgt2...waaa byk buku aqeel...suka cat ye....hehhehe comel aqeel tau...windu mata dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. umi qi memang ske la kalo under2 budget ni kan..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets