permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Friday, 20 December 2013

Ibu Rafif first GIVEAWAY!

Salam..hai readers

terimalah entri kedua minggu ni pasal GA..haha.ok kali ni nak join GA ibu rafif plak..untuk GA ni mimi nak gambar anak sedang bermain/belajar di playroom/ playcorner masign-masing..


Aqeel : mane la ibu letak ball saya ni.habes dah saya punggah semua toys dalam drawer
Ibu : ball dalam box bawah meja tu syg..ok sekarang sila kemas dulu semua
Aqeel : blueekk.. : p

haha..ekceli gamba ni masa 1st time aqeel nampak drawer tempat simpan toys die ni..saited kemain die keluarkan drawer tu..dalam erti kate lain seronok memunggah pon ye..ape yang die cari pon tak tau..last2 baru tau sebenarnya die cari ball..hehe

Done! jom join kawan2..syarat2 pon senang je.boleh tengok kat blog ibu rafif..tarikh tutup penyertaan 31 dec 2013..

4 comments:

  1. Bluekk..comel sungguh..darwish pgg menan pn xpndai lg..tp mamanya cm nk gak join..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. join la za..asalkan darwish dgn menan..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets