permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 31 December 2013

Rainbow Birthday Bash + Gojes mojes Gathering

Salam..hai readers

dah dekat seminggu eventnye baru harini nak update..


rabu lepas kan cuti krismas so geng2 gojes seramai 6 orang ni berpakat nak adakan birthday party untuk anak2 yang lahir pada bulan december..masa mula2 diorang create event aku memang saited bebeno..yela..kali ni sure ramai yang join..rugi rasenye kalo tak join..

seminggu sebelum event tu makcik asben cakap nak wat kenuri doa selamat on the same date..aduhai stress rasa..dah la satu taman, tak kan la tak datang kan..tanya2 asben die cakap sempat sebab kenuri kul 3..

hari kejadian, kul 2 lagi kitorang dah g umah makcik..asben dari pagi duk situ, menolong katenyeee..tepat kul 4 asben gamit2 ajak keluar..haha.ni sape yang saited sebenonye ni..nak sampai ke dewan flat tu pun senang je jalannye.



sampai2 tengok ramainyaaaa geng2 gojes dah sampai..melilau mataku cari sape yang ku kenal.nampak ena terus salam siom2.lepas2 tu dah makin ramai yang kukenal..nanti hujung entri aku try senarai sume name..uji ingatan sket..haha.

so terus la menjamu selera..banyak betol makanan..kompius aku nak makan mana dulu..haha

best gila event kali ni..lebih krg 34 org yang join..meh layan gamba2..

6 orang anak yang sambut birthday dari kiri syasya, iman, ammar, zain, sofiyya dan rayyan

bergambar kat photobooth

khairul with 2 heroes..aku asek la geram ngan hadif..pp diaa..berkilat.haha

1st time jumpe achiek anis..kecik molek je orangnye hah

ini 2 orang sapa x kenal..femes ni oi..wawa dengan rara..kedip2 mata aku tengok dua org ni.lawaanyaa..huhu

again wawa, nurul, alin dan leenda

dan ini lala..tak puas gosip ngan mung lala oi
dekat kul 6 asbenku ajak balik..ku cakap..kalo nak balik jom ikot syg..nak salam semua ni..abg tgkp gamba ehh..

sekalik..dah nak kua..hujan lebat kemain..monyok terus lakiku..haahaha.ku sukaaa. kena perli ngan diorg2 ni..tadi sibuk nak balik tapi tak balik2 jugak..hahaha

happynyaa oi dapat join group ni..keh3


Dari kiri line atas skali : ros anis, kak amy, kak mimah & lala
Dari kiri line 2nd : airenz, ika, achiek anis, shazura, & puteri
Dari kiri line 3rd : lin, yumie, etty, khairul, liza, dayah, aku, umie, mommycha, alin & rara
Dari kiri last row : ayu, fariza, ena, kak ctmah, kak eja, ros, nana, kak mimy, nurul, lyana, leenda
depan skali tiket 20sen..haha..wawa

takde dalam gamba : rilla & intan norazam

ade antara ni aku x sempat salam pon tp semuanya baik2 belaka..xpuas jumpa..ohoi!

20 comments:

  1. weee... 1st time jumpa kan.. seronok2... >_<

    ReplyDelete
  2. ok lps ni kte jmpe2 lg..hehe

    thanks sbb sudi dtg tau..mne yg terkurang kami mintak maaf:)

    ReplyDelete
  3. ciknaa mane eh? dia tak datang ke? hoho..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah..bersangka baik mungkin die mengelak utk bergambar..haha

      Delete
  4. nnt datang besday jan feb pulak ye

    ReplyDelete
  5. eh...ada jugak gambar aku...ngeeee.....:-)

    ReplyDelete
  6. well done yunk...siap wat caption gambo sorang2...daku mmg keding...sekian...ngeee

    ReplyDelete
  7. aznor..tq dtg yer..dpt borak kejap je..bz mokcik pengantinn katakoo..hahhaha

    ReplyDelete
  8. wakakakakaka~ aku yg hujung skali.sonok jumpa ko weh.feramah sgt ko ni.nt kita borak ag k!

    ReplyDelete
  9. Aznor...tq sbb dtg...daku kepenatan smp xperasan brsalaman ngn mu...huhu.. maaf yer kalu ada yg kurg....

    ReplyDelete
  10. semuanya gojes2.....blogwalking,jemput ke follow blog saya..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets