permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 24 December 2013

saya nak hadiah dari thaqif

salam..hai readers..

ok harini nak join GA ummi thaqif plak



Ibu : psttt..pstttt..
Aqeel : alaaa malu la sy ibu..
Ibu : alaaa..cakap la kat Thaqif tu cepat..
Aqeel : Thaqif, ibu titew bisik kat titew kata awak nak bagi adiah belated birthday kat titew, ye eh? awak mesti taw titew suke ape kan..hehe..Thaqif meh kite bisik kat awak lak

Thaqif : ape die?
Aqeel : nanti birthday awak mintak kat ummi n ayah awak adek taw..titew mintak kat ibu titew die bulatkan mata sambil goyangkan jari telunjuk n she says "no syg..ibu nak susukan aqeel setahun lagi"..memang la titew nak susu ibu titew tu..so titew pon setuju la..ce awak plak try thaqif, mane tau dapat..
Thaqif : ok, i'll try my best
Aqeel : good luck!

Details baby 
Nama : Aqeel Suhayl bin Abdullah Shariffudin
Umur : 1 tahun 25 hari (29 Nov 2012)
Jantina : Lelaki


Thaqif DOB : 25 Januari 2013
Thaqif POB : Hospital Serdang

Jom2 korang join GA ummi thaqif ni..for more info klik gamba thaqif bulat kat atas tu ye.

iolls nak tag fiza la..selaku offismate, lunchmate, mengumpatmate yang mempunyai anak berambut curly tu..haha. (kalo kak long aisy menang, hadiah bole kasi kat future adek kot..keh3)

2 comments:

  1. alamak alamak ummi speechless nk jawab kat thaqif hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. prepare jawapan siap2..thaqif dah deal ngan aqeel tu..haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets