permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 19 December 2013

UMIE SUE 1st Giveaway

Salam..hai readers
ok harini nak join GA Umie Sue plak dengan tema anak mengemas rumah


Aqeel memang sangat2 suke dengan vacuum..kalau dulu time boleh menyusur die akan follow je vacuum tu tapi sekarang die dah tau kegunaan vacuum..penah skali aqeel tumpahkan cornflakes atas kapet..mencicit die cari vacuum..nak sedut balik katenyeee..takot ibu marah ler tu..hehe

dan sekarang aqeel dah jadi orang paling sibuk kalau dengar bunyi vacuum..cepat2 kutip mainan letak dalam box..angkat2 kusyen kat sofa supaya senang ayah nak vacuum..tunduk2 tengok bawah sofa kot ada sampah yang belum disedut..hehe..

alhamdulillah dah ada gaya rajin mengemas macam ayah die..semoga anak ibu membesar menjadi sorang yang rajin, pengemas dan pembersih ye syg!

jom kawan2 join GA Umie Sue ni..tarikh tutup 1.1.2014 :)

12 comments:

  1. MasyaAllah...comelnye dia..menganga tuuu..geram anty tgok tauuuu
    tenkiu tau sudi join!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekaseh aunty..mmg feveret die lah vacuum tu

      Delete
  2. amboi kemain sonok dgn vacumm ea...gd luck aqeel....

    ReplyDelete
  3. hehe pndinye dia..kutip2 brg ye..anak sy plak kalo bunyi vacuum dia nangis haha..dia takut dgr bunyi yg kuat2...bunyi blender pon dia takut..haihh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. slalu budak mmg takut bunyi vacuum, aqeel trbalik..ske plak vacuum..haha

      Delete
  4. Vacummm kita sama! Haha. Iffat plak takut bunyik vakum..

    ReplyDelete
  5. Good Luck Aqeel :) .... http://sheisjaz.blogspot.com/

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets