permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 6 January 2014

cerita azam




Dia : syg ada azam?
Sy : mestila ada
Dia : ok..ce bagitau abg..
Sy : nak simpan duit, x nak boros lagi
Dia : lagi?
Sy : nak buat keje umah dengan lebih pantas.
Dia : lagi?
Sy : nak kurangkan maen candy crush masa kat umah..abg pon kena kurangkan taw
Dia : ok..lagi
Sy : nak jadi ibu terbaik wat aqeel n isteri trbaik utk abg
Dia : lagi?
Sy : err..ape lagi ek..hmm nak masak lebih banyak gulai..
Dia : yeah itu yang abg tunggu!
Sy : (-.-)"

6 comments:

  1. sweetnye....azam masak lebih banyak gulai...heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde maknenye ain..ku memang jarang masak gulai..haha

      Delete
  2. ihihih.. tak cukup mkn rupanya... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah3..bukan la alin..selama ni masak yang mane dan je..sambal tumis ke..goreng2 je..ni die nak gulai pulok

      Delete
  3. hahaha..hantu gulai la ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hantu tu tak la kot tapi ske la die kalo dapat makan hari2..haha

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets