permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 9 January 2014

Hadiah anniversary

salam..hai readers..

anniversarynye lagi 11 ari tapi dah gelabah pikir nak bagi apa la kat cik abang..ku tak reti nak wat surprise2 ni..

puas dah ku godek2 online shop kat fb..zalora..rase2nye nak belikan jam tangan, jam hantaran dulu dah pecah..tengah menjamu mata cari yang berkenan dihati dan kena pikirkan jugak cik abg tu berkenan ke idok..aduhai..susah ni

korang2 cane korang raikan anniversary? any idea?


8 comments:

  1. rara anni ke 2 haritu.x sambut apa pon.cuma g makan makan je.xde hadiah.sbb masing2 x tau nk bg hadiah apa.jam tangan pon ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..jam tgn tu mcm keperluan gak tu

      Delete
  2. aah jam bes.. nnt tgk jam je ingt wife agagagag :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlast sgt..langsung laki takleh wat keje..ingt bini.hahahahaha

      Delete
  3. Cer kasi satu sut baju kerja...dari baju kemeja hingga seluar slack...leh tgk kt sogo lawa2...weeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. umi qi ni sentap taw..haha..asben iolls ade uniform la keje..mne pakai sut..keh3

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets