permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 16 January 2014

Majlis Aqiqah Adelea

salam..hai readers

ahad lepas berkesempatan pegi kenduri akikah adelea, princess yong nana kat ampang..kali ni tak yah berzikir lama sangat kat telinga asben..sekali ajak je die terus setuju..

sampai2 je ku dah nampak muka2 gojes..nampak fariza, leenda dan ofkos la puan rumah, yong..bukan senang nak jumpe orang jauh ni..

baru nak cari port nak makan nampak plak kak nadia..ni dah bese jumpe..asben pon dah kenal asben kak nadia..duk sembang ngan kak nadia ni asek gelakk je..nak gelak dengan kekelamkabutan die ngan 4 heroes tu.hahaha..sori kak..

pas je makan, masuk rumah nak tengok pelamin..ooemmjii cantek hoi..aqeel dulu berendoi naek buaian spring je..haha..nanti la ade baby girl nak wat gini lah..ehh3 tringin plak tgk diorang2 ni bawak perut.huhu

ibu aqeel, umi rayyan, mama double A, mummy asyraf dan ummi afkar..anak lagi femes katenye..keh3

duk menyembang tak lama pon, aqeel nak susu..aku dah susah nak susukan aqeel kat rumah orang, budak beso ni nak menyusu dengan gaya tersendiri..duduk la..bediri laa..APTB (-.-)"

apepun timekaseh ye yongnana sudi jemput kitorang..makanan sedaps, doorgift best..ade rezeki bole jumpe lagi..insyallah

6 comments:

  1. wah2.. baju mak pengantin siap lace2. boleh tahan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruss..kang orang trcari2 lak mak pengantin..hehe

      Delete
  2. Mekasih aznor sudi dtg. I is lega kalau tetamu happy mkn kenduri.=)

    ReplyDelete
  3. hahahaha makan kena amik turn..kena minta yong gbr front page kita ni aznor bahahaha...
    dia guna photgrapher mahir..gbr harus shantek nih...kerlazz yong..aqeel comel asyik nak nak nak..pndai makan ini budak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. curlast kan kak..siap photographer..ade hakak tu x bawak camera gedang die..nyampah sgt!

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets