permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 17 February 2014

Insurans

salam.. hai readers

setelah dipikir2 selama setahun 2 bulan (lame beno mikirnye).kami decide nak insuranskan aqeel dengan prudential BSN.sejak aqeel lahir lagi kami laki binik dah plan nak amek insurans tapi asek lah tertangguh.macam2 alasan.tak habes survey lagi lah..tak jumpe agen yang sesuai lah..insurans ini takde benefit la..insurans tu tak secure lah..

last2.husband bagitau "abang dah buat insurans aqeel, prudential.rasa tu paling ok.insurans,saving, investment".aku? kedip2 mata.terus cakap ok.keh3..dan sabtu lepas dah pegi amek polisi.agennya kawan asben masa kat UMP.so agennya senang nak contact, itu paling penting..


6 comments:

  1. iyer... agen itu sgt penting sbb kami pernah ada prob dgn agen... mmg pening...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..agen kena senang nak contact if anything happen :)

      Delete
  2. eh mcm sm je...sy pon sblm ni byk gak alasan ble berhdpn ngn insurans ni.hehe.tp ble ada ank bru terpikir.tu pon sbb anak skt aritu lps tu ke pas sn cni, tu terpikir nk amik insurans sng...bru sabtu lps deal ngn agen..hehehe..sy pon amik bsn gak.. 3 in 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh3..same plak kte..ari yg same plak tu..hehe

      Delete
  3. Hihihi..anak da ad insurans...ibunye dok pk lg nak buat yg mne 1....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula..ibunye pon rase nak wat prudential..keh3

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets