permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Monday, 10 February 2014

molly fantasy

salam..hai readers

morning uolls..lemau aih nak g keje sebab dah cuti 3 ari..ngeh3..jumaat lepas dapat mc sebab kaki lebam..err habis logik dah tu dapat mc..haha..lebam sebab langgar kaki katil masa kat pekan ritu..dan yang wat nampak parahnye sebab pecah darah..besooo lebamnye..doc pon terkejot terus kasi mc, padahalll bukan sakit pon.haha..mc lah bersama2 aqeel yg sakit mata..

dah sehari suntuk duk dalam rumah, asben balik keje terus ajak g jusco jap..dengan alasan nak beli lauk sket sebab mak nak datang..beli lauk pon nak g jusco..over! kedai runcit ade je dalam taman.haha

sejak2 si botbot tu dapat kaki memang letih ya hamat kalo kua shopping..masuk daiso die pon same ngutip barang..aduhaiii..last2 mase kua dari jusco aqeel nampak jongkang jongket budak2 tu..mengeliat2 nak turun dari dukung..last2 ayah ajak g molly fantasy kat tgkt atas jusco tu..masuk ni dah 2 kali ktorang masuk sini

kalini ayah plak masuk temankan aqeel..kemain die..tak takot ape dah..kehulu kehilir..hoii..berpeluh ayahnye







best jugak molly fantasy kat aeon rawang ni..mainan pon still baru..budak yang jaga kaunter pon rajennn kutip mainan yang bersepah..so takde la insiden budak jatuh terpijak mainan..thumbs up!

6 comments:

  1. Best kan molly fantasy...tukar-tukar port utk anak tercinta bermain kan...aah moly fantasy punya ramai staf...suka tgk diorg susun atur cepat2 mainan...tgk Aqeel dh pandai berjalan ke sana ke mari laaaaaaa peluh tiak heheh

    ReplyDelete
  2. jenuh nk kejor bile da dapat kaki kan...heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa blom jalan dlu sibuk la soh bejalan..ni dah bejalan..jenuh!

      Delete
  3. wahhhh menarik nyer playground gini...

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets