permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 25 February 2014

PruBSN navigator

salam..hai readers.

lepas je amek insuran prudential ritu, kawan ade remind soh install PruBSN navigator ni kat phone..katenye senang nak guna bila ade emergency..tapi baru rini ku teringat nak install..huhu..meh kite tgk best ke idok apps ni


aku rasa memang berguna la di saat kte ade kecemasan..guna gps untuk detect location kte then boleh tau mana hospital yang paling dekat dan hospital mane yang covered by prudential



boleh tau details pasal hospital tu, speciality, room and rates dan doctors.. dan boleh jugak tau route untuk pergi hospital..memang benda2 gini perlu sangat la kan disaat kecemasan



ada nombor2 penting bila time emergency, bila dah kelam kabut apepon tak ingat kan..



hmm bagi aku apps ni wajib install la bagi yang amek insuran prudential..banyak info yang boleh dapat dari apps ni..so ape lagi..sila ke play store, download dan install..hehe :)

4 comments:

  1. wahhhh tq sgt2 wat n3 ni.... nk install la...

    ReplyDelete
  2. sangat berguna nie walaupun aku x ambik lagi insurans tue...hehehe

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets