permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Tuesday, 18 February 2014

review - telekung travel

salam..hai readers..

selalu bile nak kluar kena bawak handbag, beg telekung ngan beg aqeel..haih dah rupa rak beg bergerak dah aku ni..sangkut beg kiri kanan.so terpikir nak beli telekung travel sebab saiznye yang kecik, senang la nak simpan dalam handbag

tapi tak banyak orang yang jual telekung travel ni.seb bek ade geng gojes yang jual.murah plak tu..lamaaa dah plan nak beli.dari asalnya nak bagi by hand sampai la last2 guna pos je..so semalam dah sampai.haruslah laju2 try



iolls ni wanita gedang ye..tinggi plak..memang masalah besar la kalau bab2 nak beli telekung ni..mula2 try kain..singkat sket, takpe boleh pakai stokin..telekung plak nampak ujung jari sket..still ok..

aqeel gelak tengok ibu ke ape ni..haha
tapi kainnye tu agak ringan..kalau solat bawah kipas boleh terangkat la telekung..dah namenye telekung travel kan..mestila kita pakai time kita keluar g memana kan..dan ofkos time tu kita pakai long sleeve..so bukan masalah besar jugak..hehe

dan semalam dapat parcel skali dengan buku kisah 25 rasul dari hakak lin yang bermurah hati nak bagi buku bermanfaat ni..ibu aqeel yang teruja nak baca sebenarnye..haha


aqeel tgk gamba je :)

6 comments:

  1. owhhhh lia pon sama gadang & tinggi he3... jiran ada bg telekung travel ni, mmg khas utk org gadang kot, mmg labuh & panjang kain nyer... mmg fav bawak p travel la ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh lia punye labuh ea..senang kan..hehe

      Delete
  2. tudung travel nie ada yg labuh ada yg senteng sikit...skrg dahnak beralih arah plak ke telekung lycra..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lycra pon berminat jugak tp nak tunggu harga murah cket..haha

      Delete
  3. assalam aznor.. saya silent reader awak..awak g lah usha kt GM Klang..murah jer kt sana..cntik plak 2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..jauh la nak g GM..tu yg beli online je..hehe

      Delete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets