permata hati ibu dan ayah

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Thursday, 6 March 2014

15 months old Aqeel Suhayl

salam..hai readers

ok..nak update progress setahun 3 bulan aqeel

- dah mula nak berlari..mata ibu ni takleh lepas pandang dia..pantang lepa budak ni
- akan meniru apa je orang wat - tiru gaya selfie anak bs, tiru kalau ayah joget2 depan tv, tiru gaya ayah pegi work..
- cuba nak pakai baju sendiri, tapi still failed..haha
- dah makin banyak arahan yang dia paham
- makin banyak words yang boleh sebut dengan jelas
- lori aqeel still panggil bas (-.-)"
- makin manja
- kalau sakit dah pandai bgtau
- still mendapat khasiat susu ibu sepenuhnye :)
-  dah pandai bersembang..ibu suke part ni..haha..kte leh geng la aqeel

makin hari makin banyak yang aqeel dah leh wat..makin pandai berdikari jugak..nak adek eh aqeel?

hmm..let me think first ibu!


6 comments:

  1. wahhhh labuh nyer pipi....

    ReplyDelete
  2. aqeel nak adik...nak adik...ngeh ngeh ngeh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo aqeel..ibu cuba..ibu cubaa..haha

      Delete
  3. wah..tido sambil berfikir..hehe..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda

bloggerwidgets